• Every great

    Journey starts with

    one Step!

  • Welcome to

    Karate and martial

    arts school

  • Every great

    Journey starts with

    one Step!

Παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ ένα από τα μαθήματά μας! 

Παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ ένα από τα μαθήματά μας και ανακαλύψτε τα οφέλη των Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών στο Κέντρο μας! 

Γνωρίστε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής που μεταμορφώνει το σώμα και τον νου. 

Αναπτύξτε ευελιξία, ισορροπία και εσωτερική δύναμη, βελτιώστε τη συγκέντρωσή σας και βιώστε ψυχική ηρεμία.

 Ο Master Τάσος Ζέρβας 8th DAN, με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στις παραδοσιακές  πολεμικές τέχνες, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ ένα από τα μαθήματα που διδάσκει για να βιώσετε πώς μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε άμεσα από την ενασχόλησή σας με αυτές τις τέχνες.

Δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσετε! Ελάτε να ανακαλύψτε την ενέργεια, την ευεξία και την αυτοπεποίθηση που μπορούν να φέρουν στη ζωή σας. Καλέστε τώρα και κλείστε θέση για να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ ένα από τα μαθήματα  που διδάσκονται στο Κέντρο Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Master Tassos Zervas. 

608 Views0
Korean Sword στο Κέντρο Διάδοσης Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών

Το Kum Moo Yeh (κορεάτικο σπαθί) αναφέρεται στην πολεμική τέχνη του σπαθιού στην κορεατική παράδοση. Η εξάσκηση με το σπαθί αναπτύσσει τη συγκέντρωση, την ακρίβεια καθώς και την αντίληψη του σώματος και την καλλιέργεια της σωστής στάσης και της κίνησης με χάρη. Το Kum Moo Yeh προσφέρει μια συνδυασμένη άσκηση του σώματος και του πνεύματος, ενισχύοντας τη δύναμη, την ευελιξία, την αντοχή, και προάγει την συγκέντρωση, την αφοβία και το μαχητικό πνεύμα.

Το Ki Chun, είναι μια πρακτική Ki Suryon, ανεπτυγμένο στην Κορέα το 1970. Μία σειρά ασκήσεων με σκοπό την μεταμόρφωση του σώματος και του νου.

Περιλαμβάνει:

Φόρμες Σπαθιού

Κοψίματα

Sparring

Παραδοσιακή Κορεάτικη τοξοβολία

Διαλογισμός καθιστός και εν κινήσει

612 Views0
Grand Master Hee Il Cho

Δάσκαλος του Master Τάσου Ζέρβα υπήρξε ο θρυλικός Grand Master Hee Il Cho που έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη των μαχητικών τεχνών. Η προσφορά του ως δάσκαλος και εκπαιδευτής είναι ανεκτίμητη, καθώς έχει επηρεάσει και εμπνεύσει αμέτρητους μαθητές σε όλο τον κόσμο.

Ο Grand Master Hee Il Cho έχει αποκτήσει ένα θρυλικό κύρος στον κόσμο των μαχητικών τεχνών και αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική προσωπικότητα, χάρη στην απίστευτη επάρκειά του σε πολλές διαφορετικές πολεμικές τέχνες.

Διακρίνεται για την επιτυχημένη καριέρα του και την σπουδαιότητά του στον τομέα αυτό. 

Γεννημένος στην Κορέα, ο Grand Master Hee Il Cho έχει επιτύχει τον 9ο βαθμό DAN σε πολλές διαφορετικές μαχητικές τέχνες, καθώς και σημαντικές διακρίσεις και τίτλους στον χώρο. 

Ο Grand Master Hee Il Cho έχει συμβάλει στην εξάπλωση και ανάδειξη των μαχητικών τεχνών ως μορφής τέχνης, αλλά και ως μέσο αυτοσυνειδησίας και πνευματικής ανάπτυξης. Η αφοσίωσή του στην εκπαίδευση και στη μετάδοση των γνώσεών του έχει διαμορφώσει τη ζωή πολλών ανθρώπων και έχει συνεισφέρει στην ολοκληρωμένη ανάπτυξή τους, σε σωματικό, πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Ο Grand Master Hee Il Cho αναγνωρίζεται ως ένας από τους σπουδαιότερους δασκάλους του κόσμου των μαχητικών τεχνών, η προσφορά του έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία του αθλήματος. 

Η αφοσίωσή του στην αρετή, την τεχνική αρτιότητα και τη διαρκή ανάπτυξη αποτελεί πρότυπο για όλους όσους ακολουθούν το μονοπάτι των μαχητικών τεχνών. Ο Grand Master Hee Il Cho διδάσκει και προωθεί την τεχνική και φιλοσοφία του Taekwondo, Hapkido, Tang Soo Do, και Sin Moo Hapkido, με τους μαθητές του να κερδίζουν πολλούς τίτλους και διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, αποδεικνύοντας την αρτιότητα και την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει. 

Μεταξύ των διάσημων μαθητών του περιλαμβάνονται οι Bill Wallace, Chuck Norris και Cynthia Rothrock, οι οποίοι έχουν συνεισφέρει στην προώθηση και την ανάπτυξη των μαχητικών τεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η προσφορά του Grand Master Hee Il Cho έχει αφήσει βαθιά επίδραση στον κόσμο των μαχητικών τεχνών μέσω της αποτελεσματικής εκπαίδευσης και της αφοσίωσής του στην εξέλιξη και την ανάδειξη των μαχητών.

888 Views0