Αποστολή και Όραμα


Η αποστολή του κέντρου πολεμικών τεχνών υπό την καθοδήγηση του Master Τάσου Ζέρβα είναι να προάγει την προσωπική ανάπτυξη και την ευημερία των μαθητών του.

Μέσω της διδασκαλίας των πολεμικών τεχνών, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει τις φυσικές και πνευματικές του δυνάμεις, να εκπαιδευτεί σε πειθαρχία και αριστεία, και να αναπτύξει την αυτοπεποίθησή του. Μέσω της αφοσίωσης στην εκπαίδευση και την καθοδήγηση, το κέντρο προσφέρει στους μαθητές του μια μοναδική ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, επιτυχία και ευημερία.

Ο Master Τάσος Ζέρβας είναι μια προσωπικότητα που συνδυάζει την εμπειρία, τη γνώση και την αφοσίωση. Με τις γνώσεις του, το πάθος και το όραμά του, ο Master Ζέρβας επηρεάζει θετικά τους μαθητές του και την παγκόσμια κοινότητα των πολεμικών τεχνών.

Master Tassos Zervas

Με πάνω από 40 χρόνια αφοσίωσης στον χώρο των πολεμικών τεχνών, ο Master Τάσος Ζέρβας αποτελεί μια επιτυχημένη φυσιογνωμία στον κόσμο των πολεμικών τεχνών. Γεννημένος πριν από 66 χρόνια, ο Master Ζέρβας έχει αποκτήσει μια εκτεταμένη εμπειρία και γνώση που προέρχεται από την εκπαίδευσή του από κορυφαίους δασκάλους (όπως ο θρυλικός Grand Master Hee Il Cho) στην Κίνα και την Κορέα.

Η πορεία του στη γνώση, εμπλουτίστηκε και εξελίχθηκε με τη διαμονή και εκπαιδευση από μοναχούς σε ταοϊστικά, θιβετιανά και shaolin μοναστήρια, όπου εξέλιξε περαιτέρω την κατανόησή του για τη σωματική και πνευματική ευεξία.
Με επιμονή και αφοσίωση, ο Master Ζέρβας καλλιέργησε και ανέπτυξε το πάθος του για τις πολεμικές τέχνες TAE KWON DO MU DO, HWARANG DO, KOREAN SWORD, WING CHUN KUNG FU, TAI CHI CHUAN καθώς και την προσωπική εξέλιξη.

Οι επιτυχίες του Master Ζέρβα επεκτείνονται και στον επαγγελματικό του βίο.
Με μια πετυχημένη καριέρα στον ελληνικό στρατό στις ειδικές δυνάμεις, απέκτησε πολύτιμες γνώσεις στον τομέα της πολεμικής τέχνης και της στρατιωτικής τακτικής.
Επιπλέον, έχοντας υπηρετήσει ως πιλότος της αεροπορίας του ελληνικού στρατού, ο Master Ζέρβας αναπτύχθηκε σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του για την ανθρώπινη απόδοση και την αντοχή.

Με βαθμό 8 DAN, ο Master Ζέρβας αποτελεί έναν αναγνωρισμένο εκπαιδευτή και προτυποποιημένο δάσκαλο των πολεμικών τεχνών. Η διδασκαλία του επικεντρώνεται στην επίτευξη της πειθαρχίας, της αριστείας και του ήθους, ενισχύοντας τους μαθητές του να επιτύχουν την πρόοδο και τη βελτίωση του εαυτού τους.
Με έμφαση στην εσωτερική ψυχολογία, οι μαθητές ανακαλύπτουν τη φύση της εσωτερικής δύναμης που έχουν μέσα τους.

Ο Master Τάσος Ζέρβας είναι μια προσωπικότητα που συνδυάζει την εμπειρία, τη γνώση και την αφοσίωση. Με τις γνώσεις του, το πάθος και το όραμά του, ο Master Ζέρβας επηρεάζει θετικά τους μαθητές του και την παγκόσμια κοινότητα των πολεμικών τεχνών.